Eladó ipari ingatlan Nagytarcsa, 18.000.000 Ft, 100 négyzetméter
18 mFt
Nagytarcsa,
eladó ipari ingatlan
Méret:
100 négyzetméter
Jelleg:
Egyéb
Tulajdonviszony:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ipari ingatlan
Jelleg:
egyéb
Település:
Nagytarcsa
Cím:
M O
Alapterület:
100 négyzetméter
Ár:
18.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
7744934
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Budapest XVII. kerületének határán Nagytarcsához és az MO-hoz közel, eladók újépítésű csarnokban kialakított telephelyek, műhelyek, 18 M Ft-tól 70 M Ft-ig terjedő árban, (100 m2-től 389 m2-ig, 177000Ft/m2 + ÁFA)). Minden egység önálló, 1/1 tulajdoni hányadú, önálló társasházi albetét. A tulajdoni jelleg: társasház (a lakóingatlanoknál megszokott forma szerint, azzal, hogy ezekben az épületekben gazdasági (ipari, kereskedelmi, raktár)
tevékenység folyik).
Az épületek belmagassága 5,3-7,7 méter között, így
galériázhatóak. Energiatakarékos épületek: "A" energiatanúsítvánnyal rendelkeznek, hőszigetelésük meghaladja a lakóépületekre előírt szintet, felülvilágítói és nagyszámú nyílászárói nappali fényt biztosítanak az épületen
belül.
Az épület aljzata 3 tonna/m2 terhelésre méretezett.
Minden egység önálló megközelítéssel és bejárattal (nagyméretű ipari kapu és személybejáró), önálló összközművel és mérőórákkal lesz felszerelve: (villany 3*16 A, víz,tüzivíz, csatorna, 4 m3/h gáz, internet és telefon).
A telken belül kamionnal meg lehet fordulni, az egységekhez azok méretétől függően legalább négy parkolóhely tartozik. Az épületekre a garancia és szavatosság érvényes.
Vevőink között van számtalan vállalkozás a szonászattól a számítógép-nagykereskedésig, a forgácsolóüzemtől az egzotikus és vadhús-kereskedésig. A vevőink által elmondott igények alapján alakítottuk ki az épületet, úgy, hogy az mindenkinek megfeleljen.
Több bank nyitott vevőink vásárlásának finanszírozására. Tapasztalat, hogy egy hasonló épület bérleti díjánál alacsonyabb a havi részlet, amely a vállalkozást terheli. A banki ügyintézésben, pályázatban segítséget nyújtunk
vevőinknek.
Átadás 2022 év végén várható.
Érdeklődés
Miklós Salgó
Az értékesítő:
Miklós Salgó
Correct House ingatlaniroda
06304357739
 
 
 
 
 
 
Küldés